FAQ

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?
Alle producten zijn eenvoudig te bestellen door het product in het digitale winkelmandje te plaatsen. Maak vervolgens een account aan om bestelling te voldoen. De bestelling wordt per mail bevestigd. Geen bericht ontvangen (ook niet in je spam)?, neem dan contact met ons op.

Kan ik een product ook cadeau doen?
Een product cadeau doen aan een ander? Dat kan! Vul bij het bestellen zijn of haar adresgegevens in.

Tot wanneer kan ik bestellen?
Tot wanneer je een product kunt bestellen kan per product verschillen. Kijk daarom op de specifieke pagina van het door jou gekozen product voor meer informatie.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Van gedachten veranderd? Tot wanneer je een product kunt annuleren kan per product verschillen. Kijk daarom op de specifieke pagina van het door jou gekozen product om de informatie te vinden. Annuleren kan eenvoudig door ons een bericht te sturen via ons contactformulier (inclusief bestelnummer). We storten het volledige bedrag terug. Na levering kunnen we ‘verse producten’ helaas niet meer retour nemen of vergoeden.

Betalen

Hoe gaat de betaling?
De betaling doe je direct bij het bestellen. Hiervoor zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar.

Is betalen veilig?
Het betalen van een bestelling gebeurt in een beveiligde internetomgeving. Hier kunnen anderen niet in mee kijken. Transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Deze is te herkennen aan het groene slotje in de browser.

Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorgkosten kunnen per product verschillen. Kijk daarom op de specifieke pagina van het door jou gekozen product om de informatie te vinden. Vanaf €75,- zijn de bezorgkosten gratis!

Kan ik een factuur ontvangen?
Voor zakelijke klanten is het mogelijk om een factuur te ontvangen. Hiervoor hebben wij wel een BTW nummer nodig. De aanvraag voor een factuur kun je doen tijdens de bestelling of door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Wanneer een product bezorgd wordt kan per product verschillen. Kijk daarom op de specifieke pagina van het door jou gekozen product om de informatie te vinden.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?
Neem dan contact met ons op.

Productinformatie

Bevatten de producten allergenen?
De producten kunnen allergenen bevatten. Het is helaas niet mogelijk om de inhoud van de box aan te passen. Voor meer informatie over de allergenen van het product verwijzen we je graag door naar de specifieke productpagina.

Hoelang blijven mijn ingrediënten vers?
Voor deze informatie verwijzen we je graag door naar de betreffende product pagina.

Hoe duurzaam zijn de producten van Aramark?
Duurzaamheid speelt een rol in alles wat we doen. Met de maaltijdboxen van Aramark koop, kook en eet je gemakkelijk op een verse en gezonde manier en draag je bij aan je eigen vitaliteit en aan een duurzamere wereld.

Twijfels of vragen?
Neem gerust contact met ons op.